Matematik

hjæææælp

18. oktober 2017 af sumia9 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med flg. opgave(vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2017 af Moderatoren

2 gratis tip til at få hjælp:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #3
18. oktober 2017 af sumia9 (Slettet)

Jeg ved godt hvordan jeg skal vise at fg har en pol i a med orden 2, men forvirringen opstår når jeg skal finde fg?

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2017 af AskTheAfghan

Du kan starte med at gange de to parenteser sammen,

(fg)(z):=\left ( \frac{c_1}{z-a}+c_0+c_1(z-a)+\dots \right )\left ( \frac{d_1}{z-a}+d_0+d_1(z-a)+\dots \right )

Prøv se kun på de tre første led i hver parenteser. Reducer derefter, og tilføj "+ ..." helt til højre. Giv et forsøg. Benyt denne til at vise, at limz→a(z-a)2(fg)(z) findes og er ≠ 0, og bestem limz→a(z-a)(fg)(z).


Skriv et svar til: hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.