Matematik

ligningsystem

21. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan vil I løse denne her ligningsystem?

-4x^2=-4

2y=-4


Svar #1
21. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet)

mener

-4x=-4

2y=-4


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2017 af SuneChr

Det er vel to, ikke nødvendigvis sammenhørende, ligninger?
- 4x = - 4
  2y = - 4
Løs dem hver for sig.                 


Svar #3
21. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet)

så x=1 og y=-2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2017 af MatHFlærer

Det er nemlig rigtigt :-)


Skriv et svar til: ligningsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.