Matematik

Geogebra

23. oktober 2017 af Elninoo - Niveau: 9. klasse

Ali køre i 2 timer i sin bil 80 km/t. Han holder en pause, derefter køre han 3 timer med 120 km/t.
Skal sammenligne kørsel og antal timer. 
Hvordan kan  jeg gøre det på geogebra? Er blank


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Hvis "sammenligne kørsel og antal timer" betyder at beregne gennemsnitshastigheden under kørsel, så fås

distance: 80*2 + 120*3 = 520 km
tid: 2+3 = 5 timer

gennemsnitshastigheden: 520/5 = 104 km/t


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2017 af StoreNord

Lidt som:

Gaffel.png

Vedhæftet fil:Gaffel.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2017 af StoreNord

Gaffel1.pngI pausen var hastigheden 0 svarende til et vandret stykke. Men hvis vi ikke ved, hvor lang pausen varer, kan vi ikke regne den med.

Vedhæftet fil:Gaffel1.png

Svar #4
23. oktober 2017 af Elninoo

Glemte at fortælle han holdte en times pause, my bad sorry. Men det her blev mit resultat. Synes vel det sådan det burde se ud enig?

Vedhæftet fil:waleow.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Nej der skal være en konstant linje i midten der varer 1 x-enhed


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2017 af StoreNord

Sådan her:Gaffel1.png

Vedhæftet fil:Gaffel1.png

Skriv et svar til: Geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.