Matematik

to ligninger med to ubekendte

23. oktober 2017 af Mm98 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der har mulighed for at hjælpe mig med opgave a og b. 

a) 

b) hvad angår opgave b, så skal 47 vel bare ganges med, eller hvordan?

Der er et vedhæftet billede af opgaven.  

Vedhæftet fil: 2017-10-23.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2017 af peter lind

Kald antal fliser for x og antal spande for y

a)

Der gælder så

25x+10y=800

x+y=47

b) løs ligningssystemet


Svar #3
23. oktober 2017 af Mm98

Jeg får x= 22 samt y=25 :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. oktober 2017 af Mathias7878

#3

Det er nemlig rigtigt! :)
 

- - -

 

 


Skriv et svar til: to ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.