Matematik

Lineære funktioner

25. oktober 2017 af janiw (Slettet) - Niveau: C-niveau
Forstår ikke rigtig denne opgave, nogen der kan hjælpe?
Vedhæftet fil: IMG_2144.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2017 af Mathias7878

a)

Indsæt x=3000 ind i f(x)

b) 

Løs ligningen 

58=f(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2017 af peter lind

a) sæt x=3000

b)sær f(x) = 58 og løs den derved fremkomne ligning

c)  Beregn f(182) -f(0)


Svar #4
25. oktober 2017 af janiw (Slettet)

Forstår ikke hvad du mener med løs ligningen 58=f(x)??

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2017 af Mathias7878

58 = f(x)

58 = 0.022*x-10.6

Kan du finde ud af resten herfra?

- - -

 

 


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.