Matematik

værdimængde og monotoniforhold

27. oktober 2017 af judy1800 (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe med opgaven 4.4?

Vedhæftet fil: mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2017 af mathon

4.1
                    \small f(x)=\frac{1}{(x-2)(x-3)}

                         


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2017 af mathon

4.3
                    \small \small f{\, }'(x)=\frac{-1}{\left ( x^2-5x+6 \right )^2}\cdot \left ( x^2-5x+6 \right ){}'=\frac{-1}{\left ( x^2-5x+6 \right )^2}\cdot\left ( 2x-5 \right )=\frac{-2x+5}{(x^2-5x+6)^2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2017 af mathon

4.1
                    \small \small f(x)=\frac{1}{(x-2)(x-3)}\; \; \; \; \; \; x\in \mathbb{R}\backslash \{2,3\}


Skriv et svar til: værdimængde og monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.