Matematik

Afrundingsproblem

30. oktober 2017 af Seriouss (Slettet) - Niveau: A-niveau

Målet er at afrunde til to decimaler, hvorfor:

Tangentligningen y=0.17(x-(-1.8))+0.07 <=> y=0.17x+0.48

Spørgsmål: efter min mening hedder funktionen 0.17x+1.97, men mit matematikprogram er ikke enig. Hvad gør jeg forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

0.17(x-(-1.8))+0.07 = 0.376 + 0.17x


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. oktober 2017 af Mathias7878

y = 0.17 * (x-(-1.8))+0.07

    = 0.17 * (x+1.8)+0.07

    = 0.17x+0.376

Hvordan får du 1.97?

- - -

 

 


Svar #3
30. oktober 2017 af Seriouss (Slettet)

Hov.. Typo... Mente 2.5

Når ja selvfølgelig. Tror snart at det er tid til min frokost. Har tydeligvis brug for noget brændstof til maskinen hehe


Skriv et svar til: Afrundingsproblem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.