Kemi

morfin og pH

31. oktober 2017 af Mieg23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg kunne godt bruge noget hjælp til nogle opgaver jeg er blevet stillet, jeg har vedhæftet dem som en fil 

på forhånd tak 

Vedhæftet fil: Morfin og pH.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af janhaa

19)

pH = pKa - lg(HA/A^-)

7,4 = 8,2 - lg(HA/A^-)

lg(HA/A^-) = 0,8

HA/A^- = 6,31

dvs mest morfin.

20)

i munnen, pH = 7


Skriv et svar til: morfin og pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.