Matematik

Bestem tallet b, så der mindt en rod

31. oktober 2017 af ulili (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 2x^2+bx+8


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2017 af Mathias7878

Mindst en rod = mindst en løsning, kræver, at d = 0 eller d>0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2017 af SuneChr

Diskriminanten
b2 - 4·2·8 ≥ 0
 


Svar #3
31. oktober 2017 af ulili (Slettet)

Perfekt, så har jeg den, tusind tak for hjælpen. 


Skriv et svar til: Bestem tallet b, så der mindt en rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.