Kemi

Titering

01. november 2017 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan man godt sige at AgNO3=NaCl når farven skifter til rød? Er ævkvivalentpunktet nået? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af mathon

Du kan sige:
                            \small n(Ag^+)=n(Cl^-)
     og dermed
                            \small n(AgNO_3)=n(NaCl)


Skriv et svar til: Titering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.