Matematik

Differentialligninger

01. november 2017 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hey hvordan løses følgende opgave?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af Mathias7878

Differentier f(x) og indsæt y = f(x) og se om det giver det samme på begge sider

- - -

 

 


Svar #2
01. november 2017 af Liselotteeee (Slettet)

Hvordan differentere man f(x) = (x+1)e^x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2017 af Mathias7878

Benyt produktreglen

(f(x)*g(x))' = f'(x)*g(x)+f(x)*g'(x)

hvor 

f(x) = (x+1)

og

g(x) = e^x

- - -

 

 


Svar #4
01. november 2017 af Liselotteeee (Slettet)

Når man differentiere (x+1) bliver det så 2?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2017 af Mathias7878

Nej 1, fordi x differentieret giver 1 og en konstant giver 0, så (x+1)' = 1+0 = 1

- - -

 

 


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.