Matematik

Find værdien af x ud fra y

02. november 2017 af Emmaroelann (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har følgende spørgmsål:

En potensfunktion har forskriften y = 600 * x^2,25
Find værdien af x når y = 55852,05 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2017 af mathon

                  \small 600\cdot x^{2{.}25}=55852{.}05

                  \small x^{2{.}25}=\frac{55852{.}05 }{600}

                   \small \small x=\left (\frac{55852{.}05 }{600} \right )^{\frac{1}{2{.}25}}


Svar #2
02. november 2017 af Emmaroelann (Slettet)

Tak for hjælpen!. 


Skriv et svar til: Find værdien af x ud fra y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.