Matematik

HJÆLP

02. november 2017 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogen der kan hjælpe med dette?


Svar #1
02. november 2017 af Emma2670 (Slettet)

billede 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2017 af StoreNord

Hvad har du selv lavet?
    3.1)    kan du selv lave i Geogebra
    3.2)    kan du også selv lave. Du kender radius i halvcirklerne
    3.3)    kan du også selv lave
    3.4)    omregn Bekeles tid til timer som decimaltal


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2017 af StoreNord

Opgave 3.5    Hver løbers position på løbesporet kan beskrives med en sted-funktion.
Løber B har stedfunktionen  SB(x) = 20x
Løber A har stedfunktionen  SA(x) = 18x

Forskellen mellem stedfunktionerne er     20x-18x. Når den langsommeste løber er èn banelængde bagud, sker der en passage. En banelængde er  0.4 km.

Passage 1 sker når                 20x-18x = 0.4   ⇔   x = 0.2 timer
Passage 2 sker når                 20x-18x = 0.8   ⇔   x = 0.4 timer
Passage 3 sker når                 20x-18x = 1.2   ⇔   x = 0.6 timer     men så er de løbet for langt.

Skærmbillede fra 2017-11-04 00-43-37.png


Svar #4
09. januar 2018 af Emma2670 (Slettet)

#2

Hvad har du selv lavet?
    3.1)    kan du selv lave i Geogebra
    3.2)    kan du også selv lave. Du kender radius i halvcirklerne
    3.3)    kan du også selv lave
    3.4)    omregn Bekeles tid til timer som decimaltal

Jeg kan ikke finde ud af agf lave dem selvom jeg kigger og kigger hele tiden og prøver at regne det ud!!! Så kan du hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2018 af StoreNord

Du er upræcis med hvad det for dele af opgaven du ikke kan lave. Du vil vel ikke have mig til at lave hele opgaven for dig. Det får du ikke noget ud af. Du må starte et sted, og vise hvad du gør.
Så kan nogen hjælpe dig fremad stille og roligt.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.