Matematik

vektor

05. november 2017 af samia98 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis en normalvektor er (-5 over 3), er retningsvektoren så (-3 over -5)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2017 af mathon

Hvis en normalvektor er \small \overrightarrow{n}=\bigl(\begin{smallmatrix} -5\\3 \end{smallmatrix}\bigr),
er retningsvektoren  \small \overrightarrow{r}=k\cdot \widehat{\bigl(\begin{smallmatrix} -5\\3 \end{smallmatrix}\bigr)}
som med \small k=1
giver:
                                  \small \overrightarrow{r}_1=\bigl(\begin{smallmatrix} -3\\-5 \end{smallmatrix}\bigr)


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.