Kemi

afstem

05. november 2017 af Mullejense (Slettet) - Niveau: C-niveau

Så er den gal igen :( :( Nogen der kan hjælpe os med denne opgave?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2017 af mathon

Hvilken?


Svar #2
05. november 2017 af Mullejense (Slettet)

Ej undskyld den havde vi da glemt og hæftet ved :) :) 

Vedhæftet fil:10.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2017 af janhaa

2C_8H_{18}+25O_2 => 16CO_2 + 18H_2O


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2017 af janhaa

1000 g octan => n = 8,772 mol

og n = 70,2 mol CO2 og

n=78,95 mol H2O

etc...


Svar #5
05. november 2017 af Mullejense (Slettet)

Vi forstår det ikke, vi skal jo ha skrevet en masse ind i de forskellige :) :) 


Svar #6
05. november 2017 af Mullejense (Slettet)

Vi er lidt på bare bund hvad du mener med det du har skrevet ?? :) :) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2017 af mathon

               \small \begin{array} {|c|c|c|c|c|} \hline m/g&1000&229{.}426&201{.}953&93{.}0006\\ \hline Mw/\tfrac{g}{mol}&1743{.}42&31{.}998&44{.}009&18{.}015\\ \hline n/mol&0{.}5736&7{.}1700&4{.}5889&5{.}1624\\ \hline koe\! f\!\! f\! icienter&2&25&16&18\\ \hline \end{array}


Svar #8
06. november 2017 af Mullejense (Slettet)

Tusind tak for hjælpen Mathon.. :) :) :) 

Massen af reaknter og produter, er  +?0?? er vi enig  :) 


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. november 2017 af mathon

                                                        \small 2\, C_8H_{18} \;\; + \; \; \; 25\, O_2\; \; \; \; \rightarrow \; 16\, CO_2+\; \; 18\, H_2O
                           \small \begin{array} {|c|c|c|c|c|} \hline m/g&1000&229{.}426&201{.}953&93{.}0006\\ \hline Mw/\tfrac{g}{mol}&1743{.}42&31{.}998&44{.}009&18{.}015\\ \hline n/mol&0{.}5736&7{.}1700&4{.}5889&5{.}1624\\ \hline koe\! f\!\! f\! icienter&2&25&16&18\\ \hline \end{array}


Svar #10
06. november 2017 af Mullejense (Slettet)

så massen er vi ikke enig om ?? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #11
06. november 2017 af mathon

korrektion
for tastefejl:
                                                        \small 2\, C_8H_{18} \;\; + \; \; \; 25\, O_2\; \; \; \; \rightarrow \; 16\, CO_2+\; \; 18\, H_2O
                           \small \begin{array} {|c|c|c|c|c|} \hline m/g&1000&3501{.}43&3082{.}08&1419{.}35\\ \hline Mw/\tfrac{g}{mol}&114{.}232&31{.}998&44{.}009&18{.}015\\ \hline n/mol&8{.}754&109{.}426&70{.}033&78{.}787\\ \hline koe\! f\!\! f\! icienter&2&25&16&18\\ \hline \end{array}

Nu er vi enige!


Skriv et svar til: afstem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.