Matematik

Kvadratsætning

05. november 2017 af HTXB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne :D

Bestem x, under forudsætning af at udtrykket er en kvadratsætning "u^2-22u+x"


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2017 af StoreNord

u²-22u+x        eller
u²-22u+√x2                         forestil dig, at  √x2=112.     Så er √x=11   og    x=121


Skriv et svar til: Kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.