Matematik

Reelle funktionsrum

05. november 2017 af therunner (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle. Der er to opgaver jeg ikke kan finde ud af, håber nogle kan hjælpe :-)

Opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (2)

Svar #2
05. november 2017 af peter lind

W er funktioner af typen a*t+b*et+c*e-t a, b og c ∈R

Hvilken af de to funktioner kan skrives på denne måde med passende valg af a, b og c?

Find den første og anden afledede og sæt ind på højre side


Svar #3
05. november 2017 af therunner (Slettet)

#2

W er funktioner af typen a*t+b*et+c*e-t a, b og c ∈R

Hvilken af de to funktioner kan skrives på denne måde med passende valg af a, b og c?

Find den første og anden afledede og sæt ind på højre side

Tror ikke helt, at jeg forstår. Kan du muligvis forklare nærmere?


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. november 2017 af peter lind

a=1, b=0, c=½


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2017 af Davinci96 (Slettet)

til spørgsmål b er det så ikke bare at man får resultatet til exp(-t)-1?

er der en smart metode ( i f.eks.maple) at vise f er lineær?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2017 af peter lind

x(t) = e-t  f(x(t))  = e-t+e-t = 2e-t


Skriv et svar til: Reelle funktionsrum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.