Matematik

hjææælp

05. november 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan finder man Dn/dt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2017 af Mathias7878

\frac{dN}{dt} = N'(t)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2017 af peter lind

(b*at)'  = b*ln(a)*at


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)

dN/dt = 10*ln(1,47)*1,47t ≈ 3,85*1,47t


Svar #5
05. november 2017 af benjaminamos (Slettet)

min opgave er delopgave c nemlig og kan simpelhen ikke finde det rigtige resultat


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. november 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. november 2017 af peter lind

dN/dt er hastigheden Du ska bare bruge formlen i 3 ovenfor


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. november 2017 af mathon

 \small \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! f{\, }'(t)=2{.}7\cdot \left ( 0-e^{-0{.}021\cdot t}\cdot (-0{.}021) \right )=0{.}0567\cdot e^{-0{.}021t}=0{.}0567\cdot \left (e^{-0{.}021} \right )^t=0{.}0567\cdot0{.}979219^t


Skriv et svar til: hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.