Fysik

spændingskilder

06. november 2017 af hjæælpmi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med det vedhæftede spørgsmåk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2017 af peter lind

R*I=Upol = E-Ri*I

P = Upol*I = Ry*I2


Svar #3
06. november 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Hvordan kom du frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2017 af peter lind

det er kendte fysiske formler. alt sammen baseret på ohms lov


Svar #5
08. november 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Men hvordan kom du frem til den sidste formel?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2017 af peter lind

Der er også en fejl i #2. Undskyld

Jeg ganger med I på begge sider af lighedstegnet

P = Ry*I

E*I -R*I*I = Ptotal-Ri*I2


Skriv et svar til: spændingskilder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.