Kemi

navnegi

07. november 2017 af tøsenkolding (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi er bare slet ikke enig her..... 

Navngiv følgende alkener og opskriv deres molekyleformel.

Vi har kaldt dem

a

b

c

d

fil vedhæftet 

Vedhæftet fil: 19.jpg

Svar #1
07. november 2017 af tøsenkolding (Slettet)

og d 

Vedhæftet fil:19 d .jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2017 af mathon

a             ethen

b             pent-1-en = 1-penten

c              propen  

d             but-1-en = 1-buten


Svar #3
07. november 2017 af tøsenkolding (Slettet)

Kan du fortælle os mathon hvad deres molekylle formel er ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2017 af mathon

a             ethen                                       \small C_2H_{6}

b             pent-1-en = 1-penten              \small C_5H_{10}

c              propen                                    \small C_3H_{6}

d             but-1-en = 1-buten                  \small C_4H_{8}             


Skriv et svar til: navnegi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.