Fysik

spændingskilder

07. november 2017 af hjæælpmi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med disse spørgsmål?
har vedhæftet grafen


lav en reggressionsanalyse af datapunkter i (P_ydre,I)-grafen

Aflæs den strømstyrke der giver den maksimale effekt

hvilken polspænding svarer det til?

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2017 af peter lind


Svar #2
07. november 2017 af hjæælpmi (Slettet)

:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2017 af peter lind

E = Ri*I+Ry *I ⇔

E*I = Ri*I2+Ry*I2 = Ri*I2 +Py  ⇔ Py = -Ri*I2 + E*I 

-A er således den indre modstand og B er den elektromotoriske kraft og effekten i det ydre kredslåb er Ry*I2


Svar #4
07. november 2017 af hjæælpmi (Slettet)

Er det til det første spørgsmpål?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2017 af peter lind

Nej. Det er ikke en aflæsning af maksimal effekt og strømstyrken svrarende til det. Jeg forventer at du selv kan det.

Det er andet spørgsmål.


Svar #6
07. november 2017 af hjæælpmi (Slettet)

nå ja, tak.
Kan du hjælpe med den sidste?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. november 2017 af peter lind

Det har jeg givet hjælp til i #1. Der er oplyst at du kan aflæse den indre modstand og den elektromotoriske kraft. Hvad vil du ellers vide ?


Skriv et svar til: spændingskilder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.