Matematik

Isoler h i formlen. Hjælp!

08. november 2017 af FinkLassen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en opgave jeg godt kunne bruge lidt hjælp til. Jeg er klar over at det gælder om at omregne det på en måde, så h kommer til at stå alene, men jeg kan aldrig helt gennemskue metoden til hvordan jeg skal gøre det

Opgaven lyder:

Isoler h i formlen

h/2 - 10 = M

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2017 af janhaa

h/2 = M + 10

h = 2(M + 10)


Svar #2
08. november 2017 af FinkLassen (Slettet)

Det var da simpelt ;-)


Skriv et svar til: Isoler h i formlen. Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.