Kemi

absorbansen

10. november 2017 af Line19010 - Niveau: B-niveau

nogle som kan hjælpe med denne hvordan jeg udregner den ? :) 

vedhæfter screen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2017 af mathon

Du har sammenhængen:
                                                 \small A=2{.}2268\, c-0{.}012946

og kan beregne \small c
af.
                                                 \small 0{.}388=2{.}2268\, c-0{.}012946


Svar #3
10. november 2017 af Line19010

så resultatet er 2,213854


Svar #4
10. november 2017 af Line19010

eller hvordan ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2017 af mathon

                                                \small 0{.}388=2{.}2268\, c-0{.}012946

                                                \small c=\frac{0{.}388+0{.}012946}{2{.}2268}=0{.}18\;mM


Svar #6
10. november 2017 af Line19010

fedt tak :)


Skriv et svar til: absorbansen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.