Matematik

isolere

10. november 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hvordan vil vi isolere 

90-P=-30+0,5*p


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2017 af peter lind

Træk -P over på højre side og -30 over på venstre side


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2017 af Mathias7878

\small 90-p = -30+0.5p

\small (90-p)*2 = (-30+0.5p)*2

\small 180-2p = -60+p

\small -3p = -240

\small p = \frac{-240}{-3} = 80

- - -

 

 


Svar #3
10. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

kan man godt sådan her: 

90+30=0,5*q+q

120=1,5*q 

q=120/1,5

q=80


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2017 af Mathias7878

Ja :)

- - -

 

 


Svar #5
10. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Hvis jeg får en ny funktion hvor jeg skal isolere q hvis jeg bruger din metode til eksamen vil det være plagiering?

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2017 af peter lind

nej


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.