Matematik

INUILI

11. november 2017 af Shahdalban15 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har bruge for hjælp med opgave d til f

Vedhæftet fil: IMG_3677.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2017 af StoreNord

L\o n\ 2000: \; \; \; \; \; \; 5,5(1+\frac{2,5}{100})^{0}=5,5

L\o n 2001 = 5,5(1+\frac{2,5}{100})^{1}

L\o n 2001 = 5,5(1+\frac{2,5}{100})^{6}

L\o s \; \; ligningen: \; \; \; \; \; \; 5,5(1+\frac{2,5}{100})^{x}=8


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2017 af StoreNord

L\o n \; \; {\color{Teal} 2006} = 5,5(1+\frac{2,5}{100})^{6}


Skriv et svar til: INUILI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.