Matematik

fluens alder

12. november 2017 af sea789 - Niveau: C-niveau

hej allesammen. Jeg kiggede på nettet, og stødte på en georg mohr opgave der lyder: 
En flue siger til sig selv: I morgen er det onsdag, og der er jeg dobbelt så gammel som jeg var i fredags. Hvor mange dage gammel er fluen i dag?

Hvordan regner kan man opgaven ud? :-)
-Det skal lige siges, at jeg ikke stiller op til georg mohr konkurrencen, jeg er bare nysgerrig i hvordan man regner opgaven ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2017 af ringstedLC

x=ons-fre=5 \;dg

alder:2x-1=2*5-1=9 \; dg


Skriv et svar til: fluens alder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.