Matematik
2.gradpolynomier
14. november 2017 af
Liselotteeee (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Bestem 2.gradpolynomier, der løsninger til differentialligningen:
Hvordan løses den?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2017-11-14 kl. 20.02.25.png
Svar #1
14. november 2017 af fosfor (Slettet)
lad y = ax2 + bx + c
og skriv differentialligningen ud, hvilket giver
4 - 2c + (4 - b)x = 0
som skal gælde for alle x, dvs.
4 - 2c = 0 og 4 - b = 0
da en lineær funktion kun er 0 for alle x, hvis både begyndelsesværdi og hældningen er 0.
Skriv et svar til: 2.gradpolynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
