Fysik

absorptionskoefficient for ost

18. november 2017 af jialla (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2017 af mathon

   Strålingsintensiteten \small I_o uden ost og strålingsintensiteten \small I efter gennemgang af osten, som er \small x mm tyk
   måles
   og man har:
                                   \small I=I_o\cdot e^{-\mu \cdot x}\; \; \; \; \; \; \; \; \; \mu >0

                                   \small e^{\mu x}=\tfrac{I_o}{I}

                                   \small \mu x=\ln\left (\tfrac{I_o}{I} \right )

                                   \small \mu =\frac{\ln\left (\tfrac{I_o}{I} \right )}{x}

                


Skriv et svar til: absorptionskoefficient for ost

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.