Matematik

HJÆLP!!!

19. november 2017 af steenrasmussen (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ!

Jeg sidder med disse opgaver, og er virkelig stocked, kan simpelthen ikke komme langt med dem, nogen som kan hjælpe?

Opgaverne er i en vedhæftet fil, har samlet de opgaver jeg har er stocked i, nogen som vil hjælpe? 

Send gerne svarene herinde eller på e-mail til [email protected]

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2017 af mathon

Hvad har du selv beregnet?
Hvor har du problemer?

SP er lektiehjælp - dvs en rådgivningsfunktion.

SP er ikke et afleveringsansvarsovertagende værksted.
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2017 af ringstedLC

Opg. 1

a)

f'(x)=0

Undersøg fortegnet af f'(x) rundt om ekstremum.

b)

f(2)= \; ?

f'(2)= a


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2017 af ringstedLC

Opg. 2

a)

Sæt A og B's x-værdi ind i f(x)

b)

Differentier f og indsæt 0. Det er hældningen af tangenten.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2017 af Mathias7878

Skal vi sende svarene til din e-mail? Det lærer du vel ikke meget af :-)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2017 af ringstedLC

Opg. 3

a)

f'(x)=0

og så kører du bare videre

b)

Som i opg. 2 b)

c)

f'(x)=f'(0)

x= \; ?


Skriv et svar til: HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.