Matematik

Integralregning

20. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Hvor er x^2+e^2 en stamfunktion til fx = 2x? 


Svar #1
20. november 2017 af Mathian

hvorfor****


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2017 af Mathias7878

\small F(x) 

siges at være en stamfunktion til f(x), hvis

\small F'(x) = f(x)

Da

\small F(x) = x^2+e^2

så må

\small F'(x) = 2x

hvormed

\small F(x) = x^2+e^2

er en stamfunktion til f(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2017 af ringstedLC

f(x)=2x\Rightarrow \int f(x) \; dx=x^2+k

k=e^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. november 2017 af Mathias7878

Som #3 nævner, så er e2 blot en konstant :-)

- - -

 

 


Svar #5
20. november 2017 af Mathian

ah okey tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.