Matematik

Hjælp..

25. november 2017 af bradapete (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven er vedhæftet... er på bare bund her... tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2017 af mathon

areal af skraveret område:
                                      \small \small \int_{0}^{1}\left ( x-x^2 \right )\mathrm{d}x=\left [\tfrac{1}{2}x^2-\tfrac{1}{3}x^3 \right ]_{0}^{1}=\left ( \tfrac{1}{2}\cdot 1^2-\tfrac{1}{3}\cdot 1^3-0 \right )=\tfrac{1}{6}
første Lorentzindeks:

                                      \small \small L_1=\frac{A}{\frac{1}{2}}=2A=2\cdot \tfrac{1}{6}=\tfrac{1}{3}
 


Brugbart svar (2)

Svar #3
25. november 2017 af ringstedLC

L=\frac{A_{\Delta OAB}-\int_{0}^{1}f(x)\; dx}{A_{\Delta OAB}}


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. november 2017 af StoreNord

Lorentz-index.png

Vedhæftet fil:Lorentz-index.png

Skriv et svar til: Hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.