Matematik

5,045E+11

25. november 2017 af Jegvedingenting - Niveau: A-niveau

Hejsa

Hvad er det nu E står for? Det er i forbindelse med en varians værdi. Hvordan var det nu lige man kunne omskrive ovenstående værdi til eksakt tal?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2017 af mathon

       E11 = ·1011


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2017 af AngelOneOne

Hej,

For at gøre forklaringen helt komplet, så betyder E (eller e på nogle lommeregnere) ti opløsftet i E'ende potens, eller  • 10E f.eks.

10.000.000.000 • 10.000.000.000 = 1E+20 = 1 • 1020 og dit tal er så, som #1 har angivet 5,045 • 1011

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #3
25. november 2017 af Jegvedingenting

Mange tak.

I forbindelse med statistik hvor man har tænkt sig at gennemføre en hypotesetest, så er der 3 metoder man kan benytte:

Kritisk værdi metoden

Signifikanstest

Konfidensinterval metoden

Ved I hvad den første hedder på engelsk? Og generelt hvornår er det mest hensigtsmæssigt at bruge hvad? Hvis man vil undersøge om salgsprisen i gennemsnit ligger på en bestemt værdi. Og man ikke kender variansen. Hvilken bør man så bruge? Jeg har naturligvis et datasæt at arbejde ud fra.


Skriv et svar til: 5,045E+11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.