Matematik

1 ordens lineære differentialligninger

25. november 2017 af TeamFinal (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder men en opgave, som jeg vedhæfter, og jeg har svært ved at finde ud af hvordan jeg skal løse den, jeg kan med maple sagtens finde ud af at finde den fuldstændige løsning, men for at vise at en løsning kan være af den form de beder om, skal jeg så bruge panserformlen? 


Svar #1
25. november 2017 af TeamFinal (Slettet)

https://ibb.co/kOE6A6


Svar #2
25. november 2017 af TeamFinal (Slettet)

Ihh jeg synes det er svært at uploade billeder direkte i beskederne :/  så nu kommer den som vedhæftet i stedet

Vedhæftet fil:Udklip1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2017 af fosfor (Slettet)

bare sæt ind i panserformlen og omskriv til den nævnte form


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. november 2017 af mathon


Svar #5
25. november 2017 af TeamFinal (Slettet)

#3ok jeg prøver :)
#4 hvordan gør man?

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. november 2017 af mathon

     \small x(t)=e^{-5t}\cdot \int e^{5t}\cdot e^{-t}\cos(2t)\mathrm{d}t=e^{-5t} \int e^{4t}\cos(2t)\mathrm{d}t          

                           


Svar #7
25. november 2017 af TeamFinal (Slettet)

Tusind tak :) men jeg mente faktisk bare hvordan du indsætter billedet på den måde?

Brugbart svar (1)

Svar #8
25. november 2017 af fosfor (Slettet)

gå ind i billedet og højreklik -> copy image address       (kan først gøres efter opret svar)

sæt ind i url i image-dialogen i editoren 


Skriv et svar til: 1 ordens lineære differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.