Matematik

Procent og decimaltal

26. november 2017 af sandra000 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa, hvordan omskriver man 1,12 til procent og 2/5 til decimaltal???


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2017 af Mathias7878

\small 1 \% = 0.01

Hvad tror du så, at 1.12 er i procent?

\small \frac{1}{5} = 0.2

Hvad tror du så, at 2/5 er?

- - -

 

 


Svar #2
26. november 2017 af sandra000 (Slettet)

2/5 må nok være 0,4? 

1,12 ?? Har ingen anelse


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2017 af Mathias7878

\small 1.12 \cdot 100\% = \ ?

og det er helt korrekt, at 

\small \frac{2}{5} = 0.4

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. november 2017 af Mathias7878

Se evt linket og kig helt nederst. Der står, hvordan man kommer fra decimaltal til procent :-)

http://www.webmatematik.dk/lektioner/7-9-klasse/broker/omregning-brok-procent-decimaltal

- - -

 

 


Svar #5
26. november 2017 af sandra000 (Slettet)

Tusinde tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. november 2017 af mette48 (Slettet)

%  betyder pr 100 eller 100-dele

Du skal lave det om til 100- dele

1,12 = 112 100-dele som er 112%

2/5 = 40 / 100 = 40%


Skriv et svar til: Procent og decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.