Matematik

Kædelinjen (Differentialligninger på vektorform)

26. november 2017 af TeamFinal (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder med en opgave hvor jeg skal skrive en fuldstændig løsning på vektorform. Jeg har skrevet ligningerne op ( de er umiddelbart meget lette, x1'=x2 og x2'=x1), men jeg er ikke sikker på hvad jeg skal gøre herfra? dette er i opgave a, men i opgave b skal jeg til at have med ulineære 2. ordensligninger at gøre - og der kender jeg slet ikke fremgangsmåden :( er der nogen der kan guide mig til hvad jeg skalgøre?


Svar #1
26. november 2017 af TeamFinal (Slettet)

Her er vedhæftet opg

Vedhæftet fil:Udklip3.PNG

Svar #2
26. november 2017 af TeamFinal (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. november 2017 af Soeffi

#0 Lav substitutionen x1' = x2 => x1'' = x2' = x1. Dette giver:


Svar #4
26. november 2017 af TeamFinal (Slettet)

Ahh okay nu giver det bedre mening :) tusind tak!


Skriv et svar til: Kædelinjen (Differentialligninger på vektorform)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.