Matematik

f(x)=Log10(ax)+b Hvad er A og B?

27. november 2017 af Yzy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

I denne formel: f(x)=Log10(ax)+b
 

Hvad står a og b for?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2017 af fosfor (Slettet)

a: Logaritmisk translationsparameter
b: Absolut translationsparameter


Skriv et svar til: f(x)=Log10(ax)+b Hvad er A og B?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.