Fysik

Gravitationsopgave

28. november 2017 af Mikkeldkdk - Niveau: B-niveau

Se billede. Hvordan laves opgave b? 

Har selv forsøgt og er kommet frem til dette svar. 
v:=√(_Gc*5.972*10^(24)*_kg*(((2)/(500*_km))-((1)/(1.5*500*_km)))) ? 32601.7*((_m)/(_s))


Svar #1
28. november 2017 af Mikkeldkdk

Her


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2017 af peter lind

Brug energibevarelse.


Svar #4
28. november 2017 af Mikkeldkdk

Kan ikke se hvad du mener med energibevarelse

 

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2017 af peter lind

½mv02 = mgh+½mv2


Svar #6
28. november 2017 af Mikkeldkdk

Kan ikke se hvordan jeg skal kunne finde farten ude i hohmann-banen ved hjælp af energibevarelse. Skal jeg ikke bruge formelen for baneberegning?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. november 2017 af peter lind

Det


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. november 2017 af peter lind

Udskyld. Jeg havde læst opgaven forkert. Brug m*v2/r = G*m*M/(r+R)2 r er højden over jordoverfladen. R er jordens radius


Svar #9
28. november 2017 af Mikkeldkdk

Jeg har kun en masse som jo må være jordens masse m. Hvad er det så du mener er store M?


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. november 2017 af peter lind

jordens masse


Skriv et svar til: Gravitationsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.