Matematik

find den gennemsnitlige vægtforøgelse pr. dag

28. november 2017 af simo202p (Slettet) - Niveau: 8. klasse

har brug for hjælp :D

en kylling vejer 76 gram, efter 35 dage vejer den  2103 gram.

hvad er den gennemsnitlige vægtforøgelse per dag?

mange tak fro hjælp :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2017 af Mathias7878

\small \small Gennemsnitlig_{v\ae gtforoegelse} = \frac{2103 \ gram - 76 \ gram}{35 \ dage} = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2017 af Benjamm (Slettet)

(2103 - 76) / 35 = 57,91


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2017 af Mathias7878

Dvs. kyllingens gennemsnitlige vægtforøgelse på de 35 dage har været 57.91 gram/pr. dag

- - -

 

 


Skriv et svar til: find den gennemsnitlige vægtforøgelse pr. dag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.