Matematik

hjælp...

29. november 2017 af saranielsen123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heysa - jeg sidder og har rigtig svært ved at finde ud af, hvilken slags opgave det her er, og hvordan jeg skal gribe den an.

Håber, at I kan hjælpe :) på forhånd tak

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2017 af peter lind

a) sæt t = 1 time og regn l ud

b) løs ligningen f(t) = 90


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2017 af ringstedLC

Du har en forskrift til at beregne fisken længde.

a) Når fisken er 1 år gammel er t = 1 som du indsætter.

b) Lav en skitse og beregn t når du har indsat længden 90.

HUSK enheder!


Svar #4
02. december 2017 af saranielsen123 (Slettet)

mange tak - jeg prøver! :)

 

Skriv et svar til: hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.