Matematik

Hej! Har brug for noget hjælp til trigonometri

03. december 2017 af Cmus19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven vedhæftet

Jeg har problemer med denne opgave, er fuldstændig fortabt.

Jeg har ingen ide om hvordan jeg skal plotte det ind i Geogebra

Mange tak på forhånd :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2017 af ringstedLC

Jeg forstår ikke rigtig, ved du ikke, hvordan man indtaster en funktion?

Hvordan går det med din forrige tråd?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2017 af StoreNord

I Geogebra skriver man:
                                  f(x) = 5.7 + 3.9sin((x - 6) / 24 *2 π)
altså punktum i stedet for komma.
Hvis man kun vil se et begrænset del, kan man skrive
                     f(x) = 5.7 + 3.9sin((x - 6) / 24 * 2 π),   0<=x<=2 Pi
eller             f(x) = Hvis(0 ≤ x ≤ 24, 5.7 + 3.9sin(x - 6) / 24 * 2 π)

altså:                      f(x) = Hvis(0 ≤ x < 24, 5.7 + 3.9sin((x - 6) / 24 2 π))


Skriv et svar til: Hej! Har brug for noget hjælp til trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.