Matematik

hjælp mat

05. december 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

x*x^(1/3)*x^(-2/3) 
giver det ikke x^(2/3)

da det er x*x^(-1/3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2017 af StoreNord

Jo


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2017 af mathon

                 x*x^(1/3)*x^(-2/3) = \small x^{\frac{3+1-2}{3}}=x^{\frac{2}{3}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2017 af Mathias7878

.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2017 af Soeffi

#0 Ja, men det er nok bedre at sige:

 x*x^(1/3)*x^(-2/3) = x^1*x^(1/3)*x^(-2/3) = x^(3/3)*x^(1/3)*x^(-2/3) = x^(3/3 + 1/3 - 2/3) = x^(2/3).


Skriv et svar til: hjælp mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.