Matematik

Fordoblingskonstanten er 1 og f(0) = 5

07. december 2017 af Sofiehanw (Slettet) - Niveau: A-niveau

som det står ovenfor, så vil jeg faktisk besteme f(1), hvordan?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2017 af SuneChr

For eksponentialfunktionen
f (x) = bax  hvor fordoblingskonstanten er 1, har vi
f (0) = 5
f (0 + 1) = 2·5


Svar #2
07. december 2017 af Sofiehanw (Slettet)

Tusind TAAAK!! :)


Skriv et svar til: Fordoblingskonstanten er 1 og f(0) = 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.