Matematik

Matematik lineær regression

12. december 2017 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau
Er der nogen der kan hjælpe med c og d

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2017 af peter lind

c) Sæt x=2015

d) løs ligningen f(x) = 2000000


Svar #3
12. december 2017 af janiw (Slettet)

I opgave c har jeg skrevet 83200*2015-166942400= 705600, er det korrekt??

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2017 af fosfor (Slettet)

giver det mening i forhold til den værdi du vil gætte på ved at forestille dig grafen gå et stykke længere ud til 2015


Svar #5
12. december 2017 af janiw (Slettet)

Nej, forstår ikke

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. december 2017 af StoreNord

Din x-akse ser forkert ud. Den burde vist være  år 0, år 1, år 2, år 3 osv.
Når jeg taster funktionen ind i Geogebra er den sindsygt stejl.


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. december 2017 af fosfor (Slettet)

#6 Akserne skærer ikke i (x,y) = (0,0)


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. december 2017 af StoreNord

Og?
Nå, det kan selvfølgelig være lige meget om jeg forstår noget. Det er jo ikke mig det drejer sig om. Men på andres vegne vil jeg gerne efterlyse nogle mere klare kommentarer. For eksempel hvis man har lavet en fejl. I stedet for et spørgsmål som: "Hvad synes du selv.....?".


Skriv et svar til: Matematik lineær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.