Matematik

Integralregning.

15. december 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Når man beviser regnereglerne for ubestemte integraler, er det blot ved integrationsprøven ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2017 af Mathias7878

Ja :-)

- - -

 

 


Svar #2
15. december 2017 af Mathian

Gracias :))


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2017 af Mathias7878

Du ved nemlig, at definitionen på en stamfunktion er

                                                                      

                                                                                 \small F'(x) = f(x)

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. december 2017 af Mathias7878

med eksempel i sumreglen haves:

\small \int f(x)+g(x)dx = \int f(x)dx+\int g(x)dx

hvis differentieres giver

\small (\int f(x)+g(x)dx )'= (\int f(x)dx)'+(\int g(x)dx)' = f(x)+g(x)

hvormed det er bevist, at

\small \int f(x)+g(x)dx = \int f(x)dx+\int g(x)dx = F(x)+G(x)

er en stamfunktion til

\small f(x)+g(x)

- - -

 

 


Skriv et svar til: Integralregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.