Matematik

isolere

17. december 2017 af unicorn66 - Niveau: A-niveau

hvordan isolere jeg    w=kvrod(k/m)    jeg vil gerne have isoleret k


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2017 af mohanjan (Slettet)

ophæv først kvadratroden, så du har w^2 = k/m, derefter ganger du m over på den anden side, så du har 

k= m * w^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. december 2017 af Mathias7878

\small w = \sqrt{\frac{k}{m}}

\small w^2 =( \sqrt{\frac{k}{m}})^2

\small w^2 =\frac{k}{m}

\small k = w^2\cdot m

- - -

 

 


Svar #3
17. december 2017 af unicorn66

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.