Matematik

differential

18. december 2017 af unicorn66 - Niveau: A-niveau

hvad er forskellen på homogen og inhomogen 2.ordens differentialligningg?

- og lige et hurtigt spørgsmål hvis man skriver m/4 er det det samme som 1/4*m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2017 af peter lind

In homogen lineær differentialligning er af formen y'' +a(x)*y'+b(y)y = 0 En inhomogen lineær differentialligning er af formen y'' +a(x)*y'+b(y)y = f(x). Der kan også være differerentialligninger af 1. orden og af højere orden end 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2017 af Mathias7878

Ja til det sidste

\small \frac{m}{4} = \frac{1\cdot m}{4} = \frac{1}{4}\cdot m

- - -

 

 


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.