Matematik

isoler

23. december 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I=p_1*q_1+(p_1*q_2/2*p_1)*q_2 

hvordan vil isolere q_1


Svar #1
23. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

jeg mener I=p_1*q_2+(p_1*q_2/2*q_1)*q_2


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2017 af Anders521

.


Svar #3
23. december 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Kan I hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. december 2017 af Anders521

q_1 kan ikke antage værdien nul (hvorfor?)

1) Træk p_1*q_2 fra på begge sider af =,

2) Gang med q_1 på begge sider af =,

3) Gang med 1/(I-p_1*q_2) på begge sider af =, hvor I-p_1*q_2 er forskellig fra nul.


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.