Matematik

Diff

02. januar 2018 af Mathian - Niveau: B-niveau

Hmm kan nogen give nogle fifs på opgave a ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2018 af mathon

                                         
                                         


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. januar 2018 af mathon

\small \textup{\textbf{a)}}

\small \textup{De udsk\aa rne kvadrater har siden \textbf{x}.}

           \small \textup{Restl\ae ngde = 80-2x}
           \small \textup{Restbredde = 60-2x}

           \small \textup{\AE skeh\o jde (efter opbugning) = x}

\small \textup{\AE skevolumen:}
                     \small V=h\o jde\cdot l\ae ngde\cdot bredde

                     \small \small \small V(x)=x\cdot (80-2x)\cdot (60-2x)=4x^3-280x^2+4800x
\small \textup{hvor}
                     \small 60-2x> 0

                     \small 30-x> 0

                     \small 30> x
\small \textup{dvs}
                     \small 0< x< 30


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. januar 2018 af mathon

\small \textup{\textbf{b)}}
      \small \textup{ekstremum kr\ae ver bl. a. }

                                           \small \small V{\, }'(x)=12x^2-560x+4800=0\; \; \; \; \; \; 0<x<30


Svar #4
02. januar 2018 af Mathian

mange tak :))


Skriv et svar til: Diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.