Matematik

Differentalregning

03. januar 2018 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej alle. 

Jeg har svært ved at se hvad det er jeg skal gøre for at løse vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2018 af OliverHviid

For at finde antallet af maskiner så skal du løse ligningen p'(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2018 af lokpæø (Slettet)

Du skal optimere funkionen ved at løse p'(x)=0, hvor du isolerer x:

p'(x)=0
\Leftrightarrow
7500-3x^2=0


Skriv et svar til: Differentalregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.