Kemi

Reaktionsorden

03. januar 2018 af nichole12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvordan kan jeg beregne reaktionsorden og hastighedskonstant ud fra [A]_0 og v0?

Billede med data er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2018 af janhaa

den beste tilpasning til rett linje er 1/[A] vs tid, t (invers vo) da fås R^2 = 0,91.

dvs 2. ordens reaksjon og k er slope.

der:

y = ax + b

dvs:

y = (1/[A])*x + t


Svar #2
05. januar 2018 af nichole12 (Slettet)

hvordan beregnes hastighedskonstanten?


Skriv et svar til: Reaktionsorden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.